Zomers UiT in het Meetjesland!


De cultuursector krijgt groen licht om – onder voorwaarden – opnieuw van start te gaan. De zomer zal er dan wel anders uitzien, maar we kunnen toch opnieuw genieten van cultuur en andere activiteiten! Daarom nodigt de Meetjeslandse cultuursector in samenwerking met COMEET iedereen opnieuw UiT (je kot) om te genieten van een cultuurzomer in onze regio!

Jouw staycation plannen? Ga dan eerst eens naar www.uitinhetmeetjesland.be. Daar vind je een mooi overzicht van alle (culturele) activiteiten in Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Sint-Laureins, Wachtebeke en Zelzate.

We doen dit uiteraard veilig. Houd voldoende afstand tussen jouw bubbel en deze van een andere en volg vooral goed de instructies van de organisator.

Ben jij organisator en pas je jouw activiteit graag aan?

Je kan via de COVID Event Risk Model bekijken hoe goed jouw activiteiten aan de maatregelen voldoen en welke kleurcode je hiervoor krijgt! Voer deze dan in op www.uitdatabank.be en gebruik bij publicatie het trefwoord ‘coronaproof’.

Like de vernieuwde Facebookpagina van UiT in het Meetjesland en wordt op de hoogte gehouden van zalig zomerse activiteiten!