UITSCHIETERS voorjaar 2017


IMG_20170112_121614180De Meetjeslandse programmatoren selecteerden opnieuw enkele voorstellingen en concerten met het UITSCHIETER-label, het te ontdekken podiumaanbod in het Meetjesland. De voorstellingen worden gebundeld in een brochure en op www.uitschieter.be.

 

Ook dit seizoen is er een gevarieerd aanbod: met theater, dans, jazz, kleinkunst, blues en wereldmuziek, maar ook akoestische pop, kleinkunst, circus, jazzpoëzie en muziek&film.

UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. UITSCHIETER helpt de cultuurliefhebber om gericht een keuze maken in het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken… mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden apart geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren.

Surf naar www.uitschieter.be voor alle UITSCHIETERS, met gedetailleerde info per voorstelling.

Gerelateerd aan dit bericht:

  • UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. Dit label wordt…