UITSCHIETERs voor seizoen 2015 – 2016


logo uitschieterCOMEET (Cultuuroverleg Meetjesland) en Meetjeslandse podia zetten ook dit seizoen een aantal voorstellingen en concerten extra in de kijker met het UITSCHIETER-label.

Lees er meer over in de programmabrochures van de deelnemende centra, of in de aparte UITSCHIETER-folder. In deze folder vind je de geselecteerde voorstellingen voor de komende maanden terug.

Deze folder ziet er vanaf nu een tikje anders uit, en verschijnt nu 4 keer per jaar in plaats van 2 keer. Daarnaast tipt één van de deelnemende huizen in elke folder een niet te missen voorstelling of concert! De folder is verkrijgbaar in de deelnemende centra, gemeentehuizen, bibliotheken, cultuurlocaties in het Meetjesland.

Ook dit seizoen is er een gevarieerd aanbod, met zowel muziek (klassiek, country, flamenco, tango, wereldmuziek), theater en dans. Bekijk alle voorstellingen en concerten op www.uitschieter.be.

Gerelateerd aan dit bericht:

  • UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. Dit label wordt…