UITSCHIETERS september – december 2016


VC logo uitschieterCOMEET (Cultuuroverleg Meetjesland) en Meetjeslandse podia zetten ook dit najaar een aantal voorstellingen en concerten extra in de kijker met het UITSCHIETER-label.

Ook dit seizoen is er een gevarieerd aanbod, met zowel muziek (folk, post-funkpunk, hiphop, nachtmuziek, wereldmuziek, rootsrock, jazz) theater en dans. Lees er meer over in de programmabrochures van de deelnemende centra, op www.uitschieter.be of in de aparte UITSCHIETER-folder. 

UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. Dit label wordt toegekend aan voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen en daardoor vaak onterecht over het hoofd gezien worden door het grote publiek. UITSCHIETER helpt de cultuurliefhebber om gericht een keuze maken in het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken… mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden apart geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren.

Surf naar www.uitschieter.be voor alle UITSCHIETERS, met gedetailleerde info per voorstelling.

Uitschieter_#3_2016_cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd aan dit bericht:

  • UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. Dit label wordt…