UITSCHIETERs nu ook in het aanbod van Arscene


AVSMet het kwaliteitslabel UITSCHIETER zetten COMEET en de Meetjeslandse podia voorstellingen in de kijker die vaak onterecht over het hoofd gezien worden door het grote publiek, maar absoluut de moeite waard zijn. Sinds maart 2106 neemt vzw Arscene in Hansbeke ook UITSCHIETERs op in zijn programmatie.

Met vzw Arscene in Hansbeke wordt het UITSCHIETER-aanbod uitgebreid met een speler die, in tegenstelling tot de andere huizen, volledig op vrijwilligers draait. Arscene organiseert ongeveer 25 activiteiten per jaar, met een focus op muziek. Zowel bekende als minder bekende artiesten en muzikanten passeren er de revue, waarbij kwalitatief aanbod steeds voorop staat. De concerten van Arscene passen dan ook perfect in de filosofie van het UITSCHIETER-label!

Je ontdekt alles over de UITSCHIETER-selectie in de programmabrochures van de deelnemende centra op www.uitschieter.be of in de aparte UITSCHIETER-folder. Deze folder is terug te vinden bij de deelnemende centra, in de Meetjeslandse bibliotheken en op tal van cultuurlocaties in het Meetjesland.

Bekijk hier de reportage die AVS maakte over het UITSCHIETER-aanbod:

Gerelateerd aan dit bericht:

  • UITSCHIETER is een Meetjeslands kwaliteitslabel dat relatief onbekende voorstellingen in de kijker zet. Voorstellingen die misschien niet onmiddellijk een belletje doen rinkelen, maar absoluut de moeite waard zijn. Dit label wordt…