UiTPAS Meetjesland start in Kaprijke en Wachtebeke


UiTPAS Meetjesland

De UiTPAS spaar- en voordeelkaart van het Meetjesland is vanaf september ook verkrijgbaar in Kaprijke en Wachtebeke.

Met een UiTPAS Meetjesland word je extra beloond wanneer je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten in Assenede, Eeklo, én vanaf nu ook in Kaprijke en Wachtebeke.

UiTPAS Meetjesland is een spaarkaart…

Je spaart bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteiten, gratis of betalend, lange reeks of éénmalig, 1 UiTpunt per deelname.

… én een voordeelkaart.

De gespaarde punten ruil je om tegen mooie voordelen zoals korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget. Zelfs zonder nog maar 1 punt te sparen, krijg je al bij aanschaf van een kaart een pak welkomstvoordelen.

Haal je UiTPAS nu!

Iedereen kan een UiTPAS Meetjesland kopen! Inwoners van Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke, maar ook inwoners van andere gemeenten! Je betaalt éénmalig 5 euro, tot 26 jaar betaal je 2 euro.

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Hiermee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van 75% korting op je deelname aan vrijetijds-activiteiten. Je betaalt ook minder voor de aankoop van je pas: 1 in plaats van 5 euro.

Een UiTPAS met kansentarief is momenteel enkel beschikbaar voor inwoners van Assenede en Eeklo.

Maar binnenkort ook in Kaprijke en Wachtebeke!

Wil je weten of je in aanmerking komt? Surf naar www.uitpasmeetjesland.be of spring even binnen bij het Sociaal Huis of het OCMW in jouw gemeente.

Ga naar www.uitpasmeetjesland.be voor alle info en ontdek er alle welkomst- en omruilvoordelen!

Maldegem start met eigen UiTPAS regio

De gemeente Maldegem gaat voortaan verder met zijn eigen UiTPAS regio: UiTPAS Maldegem. Daardoor maakt de gemeente geen onderdeel meer uit van UiTPAS Meetjesland. Inwoners van Maldegem zullen gecontacteerd worden door de gemeente om hun UiTPAS Meetjesland in te ruilen voor de nieuwe UiTPAS Maldegem.

Punten sparen en omruilen met je UiTPAS Meetjesland…

…zal nog mogelijk zijn in Maldegem en omgekeerd. Wist je dat je zelfs over heel Vlaanderen punten kan sparen en omruilen? Je vind alle voordelen terug op www.uitpas.be.

Heb je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief?

Dan zal je vanaf 1 september in de gemeente Maldegem geen gebruik meer kunnen maken van je korting. Ook inwoners van Maldegem kunnen hun korting vanaf 1 september enkel gebruiken in de nieuwe regio van UiTPAS Maldegem.