UiTPAS Meetjesland gelanceerd in Eeklo en Assenede


UiTPAS (Groeps)Op dinsdag 30 augustus werd UiTPAS Meetjesland gelanceerd in Assenede en Eeklo en is vanaf nu in verschillende verkooppunten verkrijgbaar.

De UiTPAS werd gelanceerd met een regionaal persmoment in Eeklo en Assenede. Een bus, bestickerd met de UiTPAS-campagne bracht de pers en aanwezigen naar beide locaties.

UiTPAS Meetjesland

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart waarmee je bij elke deelname aan cultuur,- sport- en jeugdactiviteiten punten spaart, die ingeruild kunnen worden tegen mooie voordelen, zoals kortingen of leuke gadgets.

Bovendien heeft UiTPAS Meetjesland bijzondere aandacht voor mensen in armoede. Inwoners van Assenede en Eeklo met een beperkt budget krijgen met de pas immers een korting van 75% op hun deelname. Zo wordt iedereen aangemoedigd om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten!

Meer info over de verkooppunten, welkomstvoordelen en het kortingstarief vind je op www.uitpasmeetjesland.be

Intensieve samenwerking

UiTPAS Meetjesland is het mooie resultaat van een intensieve samenwerking met diverse partners. De besturen van Assenede en Eeklo stapten als pioniers in dit project, dat regionaal getrokken wordt door COMEET. Om het project in goede banen te leiden, werd een brede stuurgroep samengesteld met afgevaardigden van de vrijetijdsdiensten, OCMW’s, CultuurNet Vlaanderen, Wijkcentrum De Kring en de regionale jeugddienst Meetjesman.

Lokale verenigingen

Bovendien kan UiTPAS Meetjesland met een mooie primeur in Vlaanderen naar buiten komen: voor het eerst stappen de lokale verenigingen massaal mee in het UiTPAS-verhaal van bij het begin! Gezien het grote belang van het verenigingenaanbod in het Meetjeslandse vrijetijdsaanbod werd vanaf het begin fors geïnvesteerd in het betrekken van verenigingen, en met vrucht, want maar liefst 70 verenigingen zijn al UiTPAS-partner!

Heb je nog vragen over de UiTPAS? Op woensdag 25 september organiseert COMEET een regionaal  infomoment over de UiTPAS. Met vragen kan je ook terecht bij Stefanie De Pauw via stefanie.de.pauw@comeet.be of 09 373 75 96.