UiTkrant september – oktober: voer je activiteit in tot zondag 3 juli


COMEET brengt half augustus een nieuwe UiTkrant uit. Met het volledige Meetjeslandse programma voor Open Monumentendag en een UiTagenda met een selectie activiteiten in september en oktober. Om opgenomen te kunnen worden, die je jouw activiteit zeker vóór zondag 3 juli in te voeren! Activiteiten voor Open Monumentendag hoeven niet apart ingevoerd te worden.

Deadline invoer: zondag 3 juli

Voor de opmaak van de UiTagenda nemen we een export uit de UiTdatabank op maandag 4 juli. Enkel activiteiten die uiterlijk op zondag 3 juli ingevoerd zijn in de UITdatabank, kunnen meegenomen worden!

In deze handleiding vind je meer uitleg bij het invoeren.

Open Monumentendag

Activiteiten in het kader van Open Monumentendag dienen ingevoerd te worden via Herita. Dit kan via deze link.

COMEET krijgt deze activiteiten door van Herita, met een export uit hun systeem.  Deze activiteiten hoef je dus niet apart in te voeren in de UiT-databank!

Let wel: we kunnen enkel activiteiten meenemen die op het moment van de export, eind juni, in het systeem zitten. Activiteiten die vanaf juli voor het eerst ingevoerd worden, verschijnen dus niet in de krant.

Invoer en publicatie

Tijdig invoeren is geen garantie op publicatie in de UiTkrant. Door het beperkt aantal pagina’s van de krant kunnen we niet alle activiteiten meenemen, we maken dus een selectie. Hierbij krijgen activiteiten met een bovenlokale uitstraling, activiteiten die uniek zijn in de regio en activiteiten die bij uitstek het regionale gevoel uitdragen de voorrang. Laat je dat niet tegenhouden om zelfs kleine activiteiten met eerder lokaal bereik in te voeren in de UiTdatabank: je activiteit verschijnt niet alleen op de gemeentelijke agenda (uitzondering: Aalter en Evergem) maar ook op tientallen andere websites zoals www.uitinhetmeetjesland.be, www.uitinvlaanderen.be, de agenda’s van hln.be, nieuwsblad.be, …

Aalter & Evergem

Opmerking voor activiteiten die doorgaan in Aalter en Evergem: activiteiten die ingegeven worden op de gemeentelijke site, worden automatisch geëxporteerd naar de UiTdatabank. Behalve de activiteiten in het kader van Open Monumentendag, hoef je activiteiten die doorgaan in Aalter en Evergem niet extra in te voeren in de UiTdatabank.

 

 

Gerelateerd aan dit bericht:

  • Zondag 11 september vindt de 28ste editie van Open Monumentendag plaats. In heel Vlaanderen kan het publiek kennismaken met bekende en minder bekende erfgoedparels. Is jouw woning een verborgen erfgoedpareltje? Werk…
  • COMEET heeft de decretale opdracht om aan regionale cultuurcommunicatie te doen. COMEET informeert de Meetjeslanders over het cultuur- en vrijetijdsaanbod in eigen streek, en dit zowel via regionale als gemeentelijke…