UiT in het Meetjesland in het nieuw


Beeld Jos Notteboom lancering nieuwe website_bijgesnedenDe nieuwe website voor UiT in het Meetjesland is er! Naast een vernieuwde huisstijl heeft de website ook enkele nieuwe en handige functies: nieuwe zoekfilters, uitgelichte activiteiten op de homepage én tips voor gratis UiTjes.

Bovendien wordt hier binnenkort UiTPAS Meetjesland op geïntegreerd. Je zult kunnen zoeken op UiTPAS-activiteiten, inloggen om te zien hoeveel punten je gespaard hebt en zien waar je je punten kunt inruilen. De UitPAS-pagina’s zijn ook rechtstreeks via www.uitpasmeetjesland.be te bekijken.

Klik door naar www.uitinhetmeetjesland.be

De website www.uitinhetmeetjesland.be bundelt de agenda’s van de 14 gemeenten in het Meetjesland. De website kreeg een grondige update:

  • Betere zoek en filtermogelijkheden, met een duidelijke zoekbalk op iedere pagina
  • UiT-tips én enkele kant-en-klare suggesties op de homepage
  • De website is sneller en responsiever, handig voor smartphone- of tabletgebruikers
  • Betere integratie van sociale media
  • De functie ‘ontdek ook’ zodat je bij specifieke activiteiten enkele gelijkaardige activiteiten te zien krijgt
  • Vanaf september 2017 zullen UiTPAS gebruikers de website kunnen gebruiken om hun puntensaldo te checken, de kaart te registreren en om inruilvoordelen te ontdekken.

Aan de lancering van de website gingen heel wat voorbereidingen vooraf: een brainstorm met de communicatie-ambtenaren van het Meetjesland, een analyse van de bezoekcijfers van de vorige website en een vergelijking van andere websites.

Regionale vrijetijdscommunicatie 

Met het label UiT in het Meetjesland informeert én inspireert COMEET de Meetjeslanders over het vrijetijdsaanbod in de regio. De website bundelt het volledige aanbod en vormt dan ook de spil in de regionale vrijetijdscommunicatie.

Daarnaast verstuurt COMEET een maandelijkse UiTmail vol tips en wedstrijden. UiT in het Meetjesland is daarnaast ook actief op sociale media facebook en twitter.

Jouw activiteit op de website? 

De website maakt gebruik van de UiTdatabank. Invoeren op deze databank heeft tal van voordelen: je activiteit verschijnt niet alleen op uitinhetmeetjesland.be maar ook op www.uitinvlaanderen.be én op de websites van de gemeentelijke websites.

Meer informatie en tips voor het invoeren van een activiteit vind je in deze handleiding.

LEADER_Oost_Vlaanderen_zonder VLM

 

Gerelateerd aan dit bericht:

  • Corporate communicatie en promotie zijn essentieel als werkinstrumenten binnen Regiobib Meetjesland. Via de website, het e-zine en de Facebookpagina van COMEET wordt uitvoerig aandacht besteed aan de interne werking en…
  • COMEET heeft de decretale opdracht om aan regionale cultuurcommunicatie te doen. COMEET informeert de Meetjeslanders over het cultuur- en vrijetijdsaanbod in eigen streek, en dit zowel via regionale als gemeentelijke…