Trefdag Meetjeslandse Meesters wordt COMEETCafé


Net als vorig jaar organiseert COMEET i.s.m. Kunstwerkt een workshop in het kader van het project Meetjeslandse Meesters. We verbinden het netwerk kunstenaars en wisselen uit. Deze keer over een brandend actueel thema: Online kunst presenteren. Geheel in thema (maar ook een beetje noodgedwongen) organiseren we dit online, in een virtueel ‘COMEETcafé’!

COMEETcafé?

Tijdens het online COMEETcafé gaan we voor een interactieve ervaringsuitwisseling. Het is geen theoretische webinar maar een virtuele cafébijeenkomst waarbij we iets van elkaar kunnen leren. Zet dus gerust een pintje en wat nootjes klaar!

AAN HET WOORD

Johannes vertelt je meer over hoe je vandaag als kunstenaar met je werk naar buiten komt, welke kanalen interessant zijn en hoe je te werk kan gaan. Aan de hand van een paar voorbeelden zoomen we in op hedendaagse online profielen en maken we na de presentatie ruimte voor discussie en ervaringsuitwisseling met de deelnemers.  

Johannes Elebaut is vormgever, consultant en docent aan LUCA School of Arts Gent, opleiding interieurvormgeving, waar hij de studenten helpt om hun werk te naar buiten de brengen. Hij werkt als consultant en ontwerper ook nauw samen met kunstenaars om hun werk mee vorm te geven en te presenteren. (o.a. met Nástio Mosquito, Kelly Schacht).

WAAR EN WANNEER?

Donderdag 12 november , 19u-21u

INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven en ontvang een link naar de online meeting. Omdat we de bijeenkomst zo interactief mogelijk willen houden zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Individuele feedbacksessie

Nood aan individuele feedback? Graag een analyse van jouw eigen kanalen? Naast het COMEETcafé organiseren we ook individuele feedbacksessies.

Grijp je kans en boek een (gratis!) feedbacksessie bij Johannes. Gedurende een online sessie van 20 min. helpt Johannes je verder met de volgende stap!

WAAR EN WANNEER

woensdagavonden (18/11, 25/11 en 2/12) tussen 19u en 21u.

De plaatsen zijn beperkt, boek hier snel je persoonlijke feedbacksessie.

Meer kunstzinnige vorming?

Deze workshop werd ontwikkeld in het kader van ‘De Gesprekken’ het vormingsaanbod van Kunstwerkt. Op zoek naar een sparringpartner? Advies of vorming? Neem dan zeker een kijkje op hun website!