Phoebe is de 2.000 pashouder van een UiTPAS Meetjesland!


2.000ste pashouder UiTPAS Meetjesland Zondag 11 maart werd Phoebe Claeys, een meisje van 16 uit Assenede, in de bloemetjes gezet: zij is de 2.000ste houder van een UiTPAS Meetjesland!

COMEET, gemeente Assenede en Stad Eeklo lanceerden in september 2017 UiTPAS Meetjesland: een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen. Nu, iets meer dan 6 maanden later, telt het systeem al meer dan 2.000 leden. Een mijlpaal, en een mooi moment om de 2.000ste pashouder in de bloemetjes te zetten.

De 2.000ste pashouder, Phoebe Claeys, is 16 en afkomstig uit Assenede. Ze kreeg haar UiTPAS cadeau van de Chiro waar ze lid van is, Chiro Beukenhout in Boekhoute. Deze Chiro is zelf UiTPAS-organisator, en om dat in de kijker te zetten gaven ze hun leden een UiTPAS cadeau.

 

Phoebe werd verrast met een gratis BILL-app waarmee ze als jongere grote kortingen krijgt op culturele activiteiten in heel Europa! Een cadeautje van publiq, die UiTPAS op Vlaams niveau coördineert. Daarnaast verraste COMEET Phoebe met een Meetjeslands UiTje voor haar én de hele Chiro Boekhoute bij een UiTPAS-organisator: zij mogen binnenkort gratis gaan minigolven in Eeklo!

Alle info over UiTPAS, de verkooppunten en de voordelen lees je op www.uitpasmeetjesland.be.

tweeduizendste pashouder UiTPAS Meetjesland

 

(c) Kristof Vereecke