Pak uit met cultuur


Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Zoek niet langer!

Op www.pakuitmetcultuur.be vind je het meest ontroerende, warmhartige en ontspannende eindejaarsgeschenk aller tijden! En dat in slechts enkele muiskliks.

Vereende krachten

Deze sprekende beeldcampagne én het gedeeld platform waarop je makkelijk en snel tickets kan bestellen voor een voorstelling in je favoriete cultuurhuis, is het resultaat van een boeiende samenwerking tussen COMEET, cultuurregio Leie-Schelde, CC Stroming uit Evergem, CC Herbakker uit Eeklo en het Leietheater in Deinze.

We inspireren graag onze inwoners voor het perfecte eindejaarscadeau waarmee we de cultuursector een duwtje in de rug geven.

De campagne, gebaseerd op plezier, ontroering en verwondering, valt te spotten op de sociale kanalen van de deelnemende CC’s en regio’s, alsook in het straatbeeld.

Wil jij mee ondersteuning bieden dan vind je hier het campagnemateriaal.

Steun je CC, verras je gasten en verwen ze dit eindejaar met een stevige portie cultuur!

Campagnemateriaal

Download hier campagnemateriaal voor jouw (digitale) kanalen!

Een voorbeeld van een Facebookbericht vind je hier of gebruik onderstaande tekst:

Pak UiT met cultuur! Een tof geschenk voor onder de kerstboom? Zoek niet langer! Doe eens een cultuurbon van jouw favoriete cultuurcentrum cadeau! Je doet er niet alleen jouw vriend, schoonmoeder, vader, (klein)dochter… maar ook onze cultuursector een cadeau mee! Ga naar www.pakuitmetcultuur.be en schenk dit jaar het origineelste cadeau! Deze campagne is een initiatief van @Comeet Cultuuroverleg Meetjesland, @Cultuurregio Leie Schelde, @Cultuurcentrum De Herbakker, @Cultuurcentrum Stroming Evergem en @Leietheater Deinze!