Ontdek het logo & huisstijl voor UiTPAS Meetjesland!


Kaart_UiTPASEen gloednieuwe regionale UiTPAS, daar hoort een logo & bijbehorende huisstijl bij. Het concept: houders van een UiTPAS Meetjesland als ‘supporters’ van vrije tijd.

Aangezien UiTPAS Meetjesland niet los van het brede UiT in het Meetjesland-verhaal kan gezien worden, zorgt COMEET ook voor een update van de algemene UiT in het Meetjesland-huisstijl. Hiervoor deed COMEET beroep op ervaren grafisch ontwerper en Meetjeslander pur sang, Jos Notteboom. De eerste stap naar een grafische identiteit werd gelegd met een brainstorm in een divers samengestelde groep. In een aantal kernwoorden werd vastgelegd waar UiTPAS en UiT in het Meetjesland wel en niet voor staan, en er werd gezocht naar visuele associaties. Met dank aan muziekclub N9 voor de fijne brainstormomgeving!

Geen vrije tijd zonder deelnemers, organisatoren en vrijwilligers. Zij organiseren, ondersteunen, dragen uit, nemen deel. Dit supportersgevoel wordt gevisualiseerd met ‘supporterschildjes’ die niet alleen de diversiteit van het Meetjeslandse vrijetijdsaanbod in de kijker zetten, maar ook de sterke persoonlijke binding die mensen hebben met hun favoriete vrijetijdsbesteding. Resultaat: een speels en dynamisch geheel, met in het oog springende kleuren. Een beeld dat de komende weken meer en meer zal opduiken!

 

Lees meer over de UiTPAS via de blog UiTPAS Meetjesland