Ontdek de Meetjeslandse Meesters


Tijdens de inspiratiemomenten kon iedereen de ‘Meetjeslandse Meesters’ ontdekken. Artoria stelde het onderzoek naar ons artistieke erfgoed voor en COMEET gaf inspiratie om zelf aan de slag te gaan met dit project. Samen met Kunstenaars, cultuurambtenaren, verenigingen, academies en andere geïnteresseerden wisselden we van gedachten over hoe we zowel oude als nieuwe kunstenaars (letterlijk of figuurlijk) in de verf kunnen zetten.

Kon u er niet bij zijn? Geen nood! We goten de voorlopige resultaten van het onderzoek en enkele inspirerende projectvoorbeelden in drie documenten.

Benieuwd naar de Meetjeslandse Meesters? Ontdek ze in de Longlist Meetjeslandse Meesters en in de bundel Meetjeslandse Meesters Een Selectie van Artoria.

Bent u op zoek naar een artistieke invalshoek voor uw activiteit? Ga zelf aan de slag en laat je inspireren door de inspiratiegids.

Wil je een activiteit op poten zetten of je idee even aftoetsen? Heb je bijkomende informatie over één van de kunstenaars uit onze lijst? Heb je andere vragen over het project? Aarzel niet om onze projectmedewerker te contacteren!

Louise Vermeersch, projectmedewerker “Meetjeslandse Meesters”
louise.vermeersch@comeet.be, 09 373 75 96


Dit project komt tot stand dankzij steun van PDPO.
Meer info: www.vlaanderen.be/pdpo