Infomoment Atelier in Beeld


In 2021 pakt KUNSTWERKT uit met een nieuw kunstevenement: ‘Atelier in Beeld’. Om dit evenement ook in het Meetjesland een vliegende start te geen organiseert COMEET een extra online infomoment voor Meetjeslandse kunstenaars, ateliers en cultuurmedewerkers op 14/12, om 19u30.

Atelier in Beeld?

Atelier in Beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel, dat jaarlijks plaats vindt in het begin van mei. De eerste editie vindt plaats op 7, 8 en 9 mei 2021

Atelier in Beeld is het ideale moment om zowel beeldend werk te tonen als te ontdekken in het atelier: dé plek waar je de kunstenaar kan ontmoeten en zijn/haar werkproces van dichtbij kan zien. 

Atelier in Beeld is er voor individuele ateliers, groepsateliers, ateliers van collectieven, ateliers van deeltijds kunstonderwijs, organisaties of zorginstellingen met een atelierwerking… 

Klik hier voor alle info over dit evenement. Inschrijven kan tussen 11 januari en 15 februari.

Extra infomoment door COMEET

WAT?
DEEL 1: Voorstelling ‘Atelier in Beeld’ door Els Buffel en Magalie Lagae (Projectmedewerkers Atelier in Beeld, Kunstwerkt)

DEEL 2: Vragen en brainstorm Hoe kunnen we dit evenement regionaal in de kijker zetten? Een regionaal kick-off moment, promofilmpje of fietslussen tussen de deelnemende ateliers? Brainstorm mee met COMEET om van dit evenement een succes te maken! 

WANNEER & WAAR? 
Maandag 14 december, 19u30-20u30 
Via teams (je ontvangt een link na inschrijving)

INSCHRIJVEN 
Schrijf je in via deze link en ontvang op 14/12 een link om online te vergaderen. 
Nog vragen? Mail louise.vermeersch@comeet.be