Gezocht: foto’s en vrijwilligers voor Meetjesland Reuzenland


vc meetjeslandreuzenlandIn het kader van Meetjesland Reuzenland is COMEET op zoek naar foto’s over de Meetjeslandse reuzen en naar reuzenvrijwilligers die willen helpen met het digitaliseren en online zetten van het beeldmateriaal. Met dit project brengt zet COMEET de Meetjeslandse reuzen in de kijker. We registreren bestaande en verdwenen reuzen en zorgen, samen met de reuzen en hun entourage, voor tal van verrassingen dit jaar.

 

Foto’s over de Meetjeslandse reuzen

Heb jij nog (oude) foto’s, herinneringen, anekdotes die te maken hebben met de Meetjeslandse reuzen? Laat het ons weten via lize.de.doncker@comeet.be of 09 373 75 96. We digitaliseren de foto’s en bezorgen ze terug.

De foto’s worden toegevoegd aan de digitale expo’s over reuzen op www.erfgoedbankmeetjesland.be, de digitale databank met foto’s, films en verhalen over het Meetjesland.

Word jij onze reuzenarchiefbeheerder?

Om het fotomateriaal in te scannen en te verwerken op de beeldbank is COMEET nog op zoek naar vrijwilligers die zijn/haar schouders hier willen onderzetten.

Misschien is dit iets voor jou? Ben je wat vertrouwd met computerwerk en heb je interesse in reuzenerfgoed? Laat het ons weten! Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn naar tijd- en taakverdeling, afhankelijk van je eigen interesses. Onkosten worden vergoed en je wordt reuzeverwend!

Contact: lize.de.doncker@comeet.be of 09 37 375 96.

 

Lees meer over Meetjesland Reuzenland

 

Gerelateerd aan dit bericht: