Erfgoeddag 2018 met thema “Kiezen”


Beeld_inspiratiebrochure_EGD18In 2018 vindt Erfgoeddag plaats op zondag 22 april met als thema ‘Kiezen’. In het jaar van de lokale verkiezingen roept Erfgoeddag op om te kiezen voor erfgoed.

Kiezen is een ruim begrip en biedt dan ook veel mogelijkheden, denk maar aan het cultureel erfgoed van verkiezingen, maar ook aan keuzes in behoud en beheer van erfgoed.

Inspiratiebrochure 

Het Erfgoeddag-team ontwikkelde een inspiratiebrochure, boordevol tips en ideeën over het thema. Er is aandacht voor volgende zaken:

  • Welke stappen moet je doorlopen als je wil deelnemen?
  • Waar moet je op letten?
  • Hoe kan je het thema ‘Kiezen’ optimaal benutten?

Download de inspiratiebrochure voor Erfgoeddag 2018

 Hoe schrijf ik me in?

Dit jaar kan je jouw activiteiten aanmelden tussen woensdag 29 november 2017 en woensdag 14 februari 2018.

Als deelnemer kan je voortaan blijvend aanpassingen doen aan je activiteit, ook nadat deze werd goedgekeurd en door de eindredactiefase ging. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail. Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller je weet of je activiteit in orde is.

Volgende handleidingen kunnen jou helpen bij jouw inschrijving:

Heb je moeite met digitaal inschrijven en doe je dit liever op papier? Dan kan je het document Inschrijvingsformulier Erfgoeddag 2018 uitprinten en opsturen naar FARO, coördinatie Erfgoeddag, Priemstraat 51, 1000 Brussel.

Nog vragen? 

Erfgoedcel Meetjesland is regionale coördinator voor Erfgoeddag 2018. Met vragen over Erfgoeddag en de regionale invulling of communicatie kan je terecht bij erfgoedcel@comeet.be of 09 373 75 96.

Meer info over Erfgoeddag algemeen vind je op www.erfgoeddag.be.