Eerste virtueel COMEET CAFÉ


COMEET organiseert op woensdag 9 september haar eerste virtueel COMEET CAFÉ over brandend actueel thema in de sector: ‘livestreams en online events’.

In deze bijzondere tijden zijn heel wat partners en individuen uit de streek creatief uit de hoek gekomen met een nodige portie online cultuur. Muzikanten gingen plots nummers maken in een videocall, marktorganisatoren werden gameprogrammatoren, festivalorganisatoren werden webdevelopers en denk maar aan de vele DJ’s die plots voor een webcam stonden te draaien.

Zijn livestreams verleden tijd nu we mondjesmaat terug ons kot mogen verlaten? Nee! Het is duidelijk dat het virus ons niet van dag op dag zal verlaten en de bijhorende maatregelen misschien nog minder snel. Streaming, online beleving van cultuur en internetevents zullen dus ook in de toekomst een erg belangrijke toegevoegde waarde blijven.

Tijdens het online COMEET CAFÉ gaan we all the way voor een interactieve ervaringsuitwisseling. Het is geen theoretische webinar maar een virtuele cafébijeenkomst waarbij we iets van elkaar kunnen leren. Van een eerste idee tot de do’s & don’ts van de technische aanpak.

▬▬ AAN HET WOORD ▬▬

– @Corona Constance: Jurgen (Caprijke Constance – Cirque Constance)
Flavour Drop Radio: Gianni
– Virtuele LEF-markt: Micheline (Angär & Alpha Strike Force)
– Radio Wit Konijn (48u): Peter & Pablo
Jeugdhuis Kadans: Vic & Sander
Jeugdhuis ’t Kasseiken & Dedicated Events: Gilles & Dimitri
Cultuurcentrum De Herbakker & Jeugdhuis De Route: Stéphane & Lode

De Zoom staat open voor iedereen die interesse heeft om de uitwisseling mee te volgen en vragenrondes komen zeker aan bod.

▬▬ WAAR & WANNEER ▬▬

Zoommeeting
9 september
19:00 – 21:00

▬▬ HOE DEELNEMEN? ▬▬

Voor de start van het COMEETCafé wordt de login gemaild naar alle deelnemers die hun mailadres in onderstaand formulier achterlaten en de link wordt in het Facebookevent geplaatst.

Schrijf je hier in: https://forms.gle/Ge1b4j1yohGdEc3w5

Heb je zelf een cool online project op poten gezet in het Meetjesland? Neem dan gerust contact op: gianni.focquaert@comeet.be