de WAANZINNIGE waarheid over je LICHAAM – Meneer Zee


In het kader van het project ‘Makkelijk lezen in de bib’ werkte Regiobib Meetjesland deze voorstelling uit met Meneer Zee. De voorstelling zet in op leesbevordering om jonge mensen weer plezier te doen beleven bij het lezen van een boek.

Meneer Zee haalde zijn mosterd bij het boek van de Australiërs Andy Griffiths en Terry Denton: ‘Het Waanzinnige Boek over je Lichaam’.

Alles wat je nog niet wist over je lichaam, kom je in deze voorstelling te weten. Doctor Fuego, welbevoegd deskundige op het gebied van lichamelijkheden, deelt zijn wetenschappelijke kennis over zijn eigen lichaamsdelen met het aanwezige publiek. Daarvoor kunnen zij kiezen uit het anatomisch keuzemenu dat hen aan het begin van de voorstelling wordt overhandigd. Zijn professorale kennis, die hij opdiept uit de zotste boeken, wordt aangevuld met spectaculaire muzikale, anekdotische of acrobatische intermezzo’s.

De voorstellingen vinden plaats tussen 21/11/2018 en 07/04/2019 in de bibliotheken van het Meetjesland, en is geschikt voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. Bekijk de flyer hier>