COMEET respecteert (nog steeds) jouw privacy


COMEET heeft met de jaren reeds een ruime databank van contacten opgebouwd. Daarin bewaren we informatie van erfgoedprofessionals en andere personen die ons hun gegevens hebben bezorgd. Zo lees je bijvoorbeeld onze nieuwsbrieven, vroeg je ooit advies, heb je je ingeschreven voor activiteiten of evenementen,… Anderzijds is het ook mogelijk dat je bij ons geregistreerd bent als de contactpersoon van een  culturele organisatie, de overheid, enzovoort.

COMEET draagt privacy hoog in het vaandel en heeft er altijd voor gezorgd dat jouw persoonlijke gegevens worden beschermd. In navolging van de Europese Algemene Verordening voor Gegevensbescherming (GDPR), hanteren en vrijwaren we jouw persoonsgegevens op een correcte en transparante manier.

De nieuwe privacywetgeving treedt op 25 mei 2018 in werking. Om die reden hebben we ingezet op een sterk privacybeleid. We gebruiken jouw gegevens dan ook enkel voor doeleinden die aansluiten bij onze rol als intergemeentelijke cultuurdienst en onze communicatie naar jou toe.

Graag nodigen we je uit om ons privacybeleid nauwgezet te lezen, zodat dit voor jou geen onbekende blijft. Indien je een algemene of meer specifieke vraag hebt over de verwerking van jouw gegevens, mail ons gerust.