COMEET in het nieuw


Je ziet het goed: COMEET heeft een nieuw logo, een nieuw huisstijl én een nieuw kantoor. Het logo was aan een update toe en na verschillende ontwerpen, brainstorms,… kozen we voor een vernieuwing die iets verder gaat dan we eerst in gedachten hadden.

De inspiratie? Een cirkel die refereert naar 360° cultuuradvies, de verschillende vakjes in de C als verwijzing naar COMEET die verschillende culturele actoren met elkaar verbindt,… De baseline ‘Cultuur in het Meetjesland’ werd ‘Cultuurwijs Meetjesland‘: met een link naar de adviserende rol, maar ook het idee dat samenwerking tussen de Meetjeslandse culturele actoren zorgt voor een sterker of ‘wijzer’ cultureel Meetjesland.

Ook het logo’s van Erfgoedcel Meetjesland en Regiobib Meetjesland kregen een update. Nieuwsbrieven, verslagen, presentaties,… zitten voortaan ook in een nieuw kleedje.

De nieuwe logo’s kan je hier downloaden.

Gerelateerd aan dit bericht:

  • COMEET verhuist! Eind augustus zal COMEET haar intrek nemen in Pastoor De Nevestraat nr. 8, Eeklo. Op vrijdag 26 augustus en maandag 29 augustus zal COMEET niet bereikbaar zijn. Vanaf dinsdag…