Come & Meet… AGAIN op 6/11


DSCN5546Op 5 oktober was er de inspiratiesessie “COME & MEET”. We zaten samen met moderator Koen Dewulf van vzw Dorpsbelangen om de eerste krachtlijnen uit te zetten en meningen en visies bijeen te sprokkelen voor een Meetjeslands Memorandum Lokaal Cultuurbeleid. We bespraken functies, pijnpunten én mogelijkheden van (lokaal) cultuur(beleid) van vandaag en morgen en maakten zo een aantal pijlers op.

Op maandag 6 november zullen we opnieuw samenkomen om, na het verwerken van de resultaten, feedback te geven. We toetsen nog een aantal zaken af om de krijtlijnen definitief vorm te geven.

Bovendien komt er een sneuvelversie van de tekst die we, in een latere fase, in de vorm van een memorandum zullen aanwenden om concrete suggesties en ideeën aan te reiken inzake het lokale cultuurbeleid voor het bestuursakkoord en het meerjarenplan van de 14 Meetjeslandse gemeenten.

Voor deze terugkomsessie nodigen we iedereen uit die op de eerste sessie aanwezig was, maar zeker ook andere collega’s en mensen uit het middenveld zijn welkom om aan te sluiten.

COME & MEET AGAIN op maandag 6 november in de bibliotheek van Eeklo om 17u30!

  • MEET AGAIN! 

WANNEER: maandag 6 november, vanaf 17u30 (einde voorzien om 20u00)
WAT: terugkomsessie
WAAR: bibliotheek Eeklo, Molenstraat 36, 9900 Eeklo
WAAROM: feedback, toetsing, afsluitende consensus, sneuvelversie tekst

  • INSCHRIJVEN

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 3 november via het online inschrijvingsformulier. Wie bij zijn inschrijving voor 5 oktober zijn deelname al bevestigde voor deze terugkomsessie, hoeft dit niet opnieuw te doen. De inschrijving gebeurt dan automatisch, tenzij een tegenbericht per mail op info@comeet.be.

SCHRIJF JE HIER IN

 

  • BEKIJK DE FOTO’S VAN HET INSPIRATIEMOMENT (05/10)