Autodelen in het Meetjesland


De zorg voor het klimaat ligt COMEET nauw aan het hart. Daarom zetten wij graag dit initiatief in de kijker van Autodelen.net. Want ook als Gemeentebestuur, bedrijf of organisatie kun je je steentje bijdragen.

Het gemeentebestuur van Evergem deelt haar dienstwagens

De gemiddelde Vlaamse wagen staat 23u per dag stil. Geen erg interessante investering dus! Door dienstwagens te delen met personeel en buurtbewoners, kan je het gebruik optimaliseren en de kost per gereden kilometer verlagen.

Wagens die per jaar minder dan 10.000 à 12.000km rijden, leveren een financieel voordeel op wanneer je ze deelt met buurtbewoners of ze vervangt door deelwagens.Naast het financieel plaatje, levert delen van het dienstwagen(park) ook andere voordelen op:

Praktisch: Doe beroep op een autodeelaanbieder en je bent verlost van praktische beslommeringen (schoonmaak, herstelling, onderhoud, verzekering, pechverhelping, …) en administratieve last (online reserveren, virtuele sleutels en apps, beheer van kosten, schade en afgelegde kilometers).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Werk aan een duurzaam imago en voeg daad bij het woord in de klimaatambities van jouw organisatie. Je zet jouw werknemers aan tot duurzame en efficiënte combimobiliteit en draagt bij aan inclusieve basisbereikbaarheid voor personeel en buurtbewoners. 
Zo kan iedereen eropUiT!

Interesse of meer info?
Autodelen Meetjesland begeleidt organisaties, bedrijven of gemeentebesturen die het gebruik van hun dienstwagens willen optimaliseren. Interesse om te starten of in een vrijblijvend verkenningsgesprek? Neem contact op met autodelen.net via Merel@autodelen.net.