Medewerkers


Rebecca Van Rechem, Regionaal Cultuurbeleidscoördinator

Als coördinator houdt Rebecca de vele COMEET-bordjes draaiende. Bibliotheken, Cultuur- en gemeenschapscentra , Erfgoed en Lokaal cultuurbeleid? Begroting en budgetten, beleidsplanning, contacten met besturen, overlegmomenten met collegagroepen, steunpunten, agentschappen en kabinet? Belangen behartigen en netwerken? U vraagt, Rebecca draait!

Met een verleden als uitgever is haar onvoorwaardelijke liefde voor het geschreven woord geen verrassing, in haar vrije tijd vind je haar dan ook regelmatig terug met haar neus in een boek. Of gewoon lenig wezend op een yogamat of in een dansles, dat kan ook. Haar voorliefde voor onroerend erfgoed maakt van haar bovendien een enthousiast lid van de  Werkgroep Onroerend Erfgoed in Zomergem.

Veerle Van de Veire, Administratief Medewerker

Beantwoordt niet alleen uw telefoontjes, maar zorgt er vooral voor dat de boekhouding en administratie van COMEET er piekfijn uit zien. Deze multi-inzetbare duizendpoot ondersteunt het team op allerhande manieren, en waakt als officieuze duurzaamheidscoördinator van COMEET bovendien over het beperken van de ecologische voetafdruk van de organisatie. Energiebesparende tips, recycleren en minder printen: Veerle is uw aanspreekpunt!

Veerle was er van het prille begin bij en heeft dan ook al heel wat COMEET-kilometers op de teller. Buiten het werk loopt ze dan weer kilometers bijeen op de looppiste en in de fitness. Kent als rasechte Eeklose de regio als geen ander én trakteert haar collega’s graag op een typisch Meetjeslandse uitdrukking.

Stefanie De Pauw, Stafmedewerker

Stefanie zet haar schouders onder de implementatie van de Meetjeslandse UiTPAS. Van subsidiedossiers naar een nieuwe huisstijl, tot reglementen en projectplanning: samen met de stuurgroep, de gemeente Assenede en Eeklo, Cultuurnet en andere partners zorgt Stefanie ervoor dat de Meetjeslandse UiTPAS vanaf september 2017 een feit is. Heeft tijdens brainstorms altijd bijzonder wilde ideeën die ze de week daarna waarschijnlijk alweer vergeten is.

De kans is bijzonder groot dat je haar na het werk in een theater terugvindt: in het publiek, maar ook op het podium, als improvisatieactrice en theaterstudent. Stefanie is de minst culinair aangelegde COMEET collega en trakteert enkel met taart van de bakker. Hoort na 4 jaar werken in de regio én Meetjeslandse grootouders nog steeds het verschil niet tussen het Meetjeslands voor kaars, kous, kaas en kers.

Sebastiaan De Coninck, Beleidscoördinator Erfgoed

In krijtlijnen en pennenstreken stuurt hij de werking van de erfgoedcel. Komt daar bij kijken: jaarplannen, beleid, begroting, budgetten…  Enige affiniteit met het digitale bombardeert hem occasioneel tot persoonlijke helpdesk van menig collega bij PC-problemen.

Houdt steeds het hoofd koel én staat bijzonder goed zijn mannetje tussen veel vrouwen. Rasechte Meetjeslander met familiebanden in Evergem, Waarschoot, Kaprijke, Lovendegem, Maldegem en Eeklo.


Sophie Anseeuw, Erfgoedconsulent IOED Meetjesland

Leontine Dhondt, Erfgoedconsulent

Louise Vermeersch, Projectmedewerker

Joyce Van den Bulck, Community- en Communicatiemedewerker 

Joyce houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen van COMEET. Website, nieuwsbrieven, persberichten, facebookberichten, brochures of Instagram? Met veel enthousiasme kruipt Joyce in haar pen, haalt ze haar fototoestel boven of experimenteert ze met lay-out. Joyce ontfermt haar ook over de regionale cultuurcommunicatie via UiT in het Meetjesland.

Noortje Verbeke, Communicatiemedewerker